De bekendheid van XL Reklame reikt tot ver buiten de Mechelse stadsgrenzen. Al meer dan twee decennia begeleidt het bedrijf klanten van a tot z in reclameprojecten.

Het 13-koppige team van XL Reklame is gespecialiseerd in autobelettering en signprojecten, waarbij elke klant tijdens het productieproces - gaande van bespreking lay-out over productie tot het monteren en plaatsen - mag rekenen op de stipte opvolging door een en dezelfde contactpersoon.

XL Reklame en Sagam zijn, na eerdere samenwerking en de aankoop van onder meer JV5, JV33 en de Rollsroller, geen onbekenden meer voor elkaar. De jongste aankoop is de Mimaki Latex printer JV400-160LX. "Over de uitgebreide proefperiode, die alle twijfels heeft weggewerkt, ben ik zeer te spreken," zegt zaakvoerder Dirk Teughels. "Maar het was de kwaliteit van de print die me over de streep trok. De direct drogende inkt zorgt ervoor dat we bij autobeletteringen veel vlugger kunnen werken. Af en toe komen files nu eenmaal te laat binnen en is er écht geen tijd meer om de solvent gedurende 48 uur te laten uitdrogen. Dat probleem is dankzij de Mimaki Latex printer definitief van de baan."