Zeggen dat het print- en beletteringsbedrijf XL Reklame uit Mechelen een goede naam heeft in de sector, is een open deur intrappen. Gestart met de verkoop van T-shirts, maar vandaag biedt XL Reklame grafische oplossingen die van a tot z zijn uitgewerkt. Bij Sagamgraphic ging men onlangs over tot de aankoop van een RollsRoller.

Waarom een aankoop bij Sagamgraphic? Dat lag voor de hand, zo vertellen zaakvoerders Lies Lauwers en Dirk Teughels: “Bij de Igepa Group kopen we al media, inkt, grafische toestellen én computers. Het ‘alles onder één dak’-principe, dat we zelf ook hanteren, levert onmiskenbare voordelen op. Bovendien zijn we zeer tevreden over de service van de hele groep.”

Grootformaatprinters worden alsmaar sneller. Daartegenover staan de steeds kleinere marges. Omdat afwerking ook in de toekomst verder aan belang zal winnen, wil XL Reklame investeren in afwerkingstoestellen. “En de RollsRoller is een echte tijdswinner,” stelt men in Mechelen tevreden vast. “Wij gebruiken het toestel voornamelijk voor het appliceren van snijfolie en het aanbrengen van zelfklevers op borden.”

 

Perfecte implementatie

“De medewerkers van Sagamgraphic helpen ons met oplossingen vanuit de markt,” zegt Lies Lauwers. “De implementatie van de RollsRoller verliep naar wens. Het toestel werkt helemaal zoals we ons hadden voorgesteld: makkelijk én snel. Met de hulp van onze leverancier willen we ook in de toekomst blijven investeren in tijdsbesparende oplossingen.”