Van Holm communication is een full service communicatiebureau met een specialisatie in gedrukte en online communicatie voor privéondernemingen en overheidsbedrijven. Vandaag worden Peter en Dominique geruggensteund door een gedreven team van drie medewerkers.

"We beschikten reeds over een Duplo DC545 docucutter", verduidelijkt Peter Van Holm. "Deze machine was inmiddels ruim 10 jaar oud. Het nieuw aangekochte toestel – de Duplo DC-615 pro – is dus in de eerste plaats een vervangingsinvestering. Maar het was ook de bedoeling om de stijgende volumes in digitaal drukwerk kwalitatief te kunnen afwerken, waardoor de aanschaf van een machine met meer productiecapaciteit noodzakelijk werd."

De Duplo DC-615 pro Docucutter is een zeer performante afwerkingsmachine voor het stand-alone snijden en rillen van digitaal drukwerk. Dat beaamt ook de zaakvoerder: "De kwaliteit is merkelijk beter. Het toestel is betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk: een geschoolde operator is niet nodig, want élke medewerker kan ermee aan de slag. De aankoop van de docucutter kan ik dan ook – mede dankzij de perfecte begeleiding door Sagam – als helemaal geslaagd bestempelen."

Info & contact : peter@vanholm.be