Bij Drukkerij Vanhonsebrouck in Gistel zorgt ondertussen al de zesde generatie met hart en ziel voor mooi en kwaliteitsvol drukwerk. De familie Vanhonsebrouck maakt een erezaak van een persoonlijke klantenservice, korte leveringstermijnen en hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Zij zijn fier op hun technisch vakmanschap en kunnen dan ook de meest uiteenlopende soorten drukwerk aanbieden.

 

Onlangs kochten zij via Sagamgraphic een tonerbased printsysteem Konica Minolta C6000 bizhub press. Met deze investering wilden de zaakvoerders de groei van hun bedrijf ondersteunen, en zowel de kwaliteit als de productiviteit verhogen. Concreet konden zij een tijdsbesparing van 30% realiseren doordat er nu recto/verso geprint kan worden in 1 doorgang.

 

Drukkerij Vanhonsebrouck werkt graag en goed samen met de vertegenwoordigers van Sagamgraphic en zij zijn ook zeer tevreden over de grote toegevoegde waarde van opleiding en technische ondersteuning. “Sagamgraphic denkt met ons mee en betekent een meerwaarde voor onze bedrijfsvoering”.

 

Ondertussen werd ook nog een DUPLO Slitter/Cutter aangekocht bij Sagamgraphic zodat ook op gebied van afwerking tijdswinst kon gerealiseerd worden. Bij Drukkerij Vanhonsebrouck kijkt men vol vertrouwen vooruit. Zaakvoerder Ronny Vanhonsebrouck is ervan overtuigd dat zijn bedrijf blijvend kwaliteit kan bieden en dat Sagamgraphic daarbij een ideale partner is. “Met al onze ervaring, goede apparatuur en veel werklust hebben we alle troeven in handen voor een bloeiende toekomst.”