Besparen door te investeren = maximaal renderen! 

 PROPRINT is een zusterbedrijf van FEMAPRINT (kettingformulieren), en werd indertijd boven de doopvont gehouden door Marc Feys en Nina Gevaert om een antwoord te bieden op de dalende vraag naar formulieren in zigzag. Het gros van het printwerk bij Proprint bestaat in hoofdzaak uit quadri drukwerk voor brochures, folders, leaflets ea. Samen  met FEMALABEL (zelfklevende etiketten, bookletlabels op rol), XIRIUS (bedrukken van enveloppen) en EASY DESK (kantoormaterialen) wordt een brede waaier aan complementaire producten aangeboden voor B2B klanten in Benelux en daarbuiten. Het resultaat van noeste arbeid!

Ondertussen staat ook de nieuwe generatie met Wim Feys voor de drukkerij en Els De Ryck voor het office gedeelte klaar om de fakkel over te nemen. Een echte familiale West-Vlaamse KMO.  

 
Op volle toeren…

Belangrijke stappen zijn er om genomen te worden en voor Proprint was de aankoop van de gebouwen van het vroegere Impress er ontegensprekelijk één van. Een schot in de roos waardoor de productieplaats en stockage verdubbelden tot 5000 m2. Al ruim 15 jaar is Proprint thuis in de wereld van digitaal drukken; initieel voor etiketten op rol en sinds kort ook voor vellendruk na de aanschaf van een Konica Minolta C1100. “De aanschaf van een Duplo docucutter om het digitale werk te snijden en te rillen en het feit dat lamineren voortaan ook in-house gebeurt met de Bagel Digifav Pro, hebben ervoor gezorgd dat onze investeringen linea recta resulteren in pure tijdswinst”, bestendigt een tevreden zaakvoerder. Heel wat printopdrachten die vroeger noodgedwongen uitbesteed werden, worden voortaan terug in eigen beheer geprint en afgewerkt. Ook kleinere opdrachten worden in een mum van tijd verwerkt en voldoen bovendien aan dezelfde hoge kwaliteitseisen. “Door de snelle en feilloze implementatie van de Konica Minolta C1100 en de Duplo Docucutter 646i, bleek al vrij vlug terug   capaciteit vrij te komen op de 4, 5 en 8 kleur offsetmachines”,  glunderen Marc en Wim.  Sneller, efficiënter en zonder geringste afbreuk te doen aan kwaliteit! Full speed ahead!

 
Alles valt of staat met kwaliteit en service!

“Korte levertermijnen, nieuwste trends,  competitieve prijzen zijn van primordiaal belang in het beslissingstraject van de klant”, weet een gedreven ondernemer. Kwaliteit prijkt steevast bovenaan de lijst of het nu om digitaal of offset drukwerk gaat.  Kwaliteit is niet voor niets dan ook het stokpaardje van Proprint. “Communicatie met de klant is een belangrijke voorwaarde om de beoogde kwaliteit te garanderen en tijdig op te leveren”, benadrukken Marc en Wim. Krachtige oplossingen, maatwerk tout court! Onder het motto ‘geen topkwaliteit zonder een persoonlijke dienstverlening’ gaat Proprint prat op z’n gepersonaliseerde ‘full service’. 

Niet alleen klanten maar ook eigen personeel krijgt een stem

Ook voor eigen medewerkers vraagt de opstart van een nieuw toestel, nieuwe configuratie een engagement en een aanpassing in gedachtegoed. Dankzij een gedegen opleiding on the spot en een snel en correct antwoord bij vragen, waren ook Proprint’s werknemers heel snel vertrouwd met het breed scala aan toepassingen. Niets dan voordelen wanneer ook eigen gebruikers zich de nieuwe systemen snel eigen maken. Wim windt er geen doekjes rond: “Door de proactieve opvolging van Sagamgraphic verliep dit inburgeringstraject trouwens vlekkeloos.”


Kleur bekennen?

“Een samenwerking met Sagamgraphic is al lang geen toeval meer”, besluit Marc inspirerend. “Met Sagamgraphic treffen we een partner die niet alleen strategisch meedenkt maar ook een volledig productieproces kan analyseren, reële behoeften kan detecteren en de perfecte vertaalslag kan maken met systemen die van Start-to-Finish de vereiste topkwaliteit garanderen.” Proprint is sinds jaar en dag trouwe klant van Sagamgraphic. “Heel wat van onze oplossingen zijn Sagamgraphic ‘gelabeld’”, knipoogt Wim.

De no-nonsens aanpak, een brede waaier aan toepassingen gekoppeld aan een persoonlijk contact … Kortom, een aanpak die Proprint sterk weet te smaken.

“Degelijk, betrouwbaar en van onberispelijke kwaliteit! Net zoals al de toestellen die Sagamgraphic bij ons reeds implementeerde”, besluiten de uiterst tevreden zaakvoerders. 

Ook interesse in een doorlichting van uw productieproces? Of overweegt u een investering met bewezen optimale rentabiliteit én waarbij kwaliteit, efficiëntie en snelheid perfect harmoniëren? Contacteer Piet Sustronck, tel 0495/21.33.08 of mail naar psustronck@sagam.be