Printbelgium, gevestigd in Marcinelle, zag het levenslicht in 1985 en telt intussen ruim 40 medewerkers. Niet voor niets hebben zij op vandaag een reputatie opgebouwd die synoniem staat voor hoog kwaliteitsdrukwerk, nauwkeurigheid en strakke deadlines.

“Om de groei, de stijgende vraag en de hoogste kwaliteitsnormen het hoofd te kunnen blijven bieden, gingen we te rade bij Sagamgraphic en opteerden we voor de aankoop van een toonaangevende Avalon N8 60 XT multi automatic”, steekt zaakvoerder Didier Chantinne van wal. Deze volautomatische plaatbelichter biedt maximale snelheid, een hoogwaardige beeldvorming en vertaalt zich in pure tijdswinst. Dat met deze ctp-configuratie een absolute topper in huis werd gehaald, is intussen duidelijk voor Printbelgium.” 

Tevens investeerde Printbelgium in de Apogee Webapproval die naadloos geïntegreerd werd in de recentste Apogee workflow, nl Apogee Prepress Automate 9. Een “goed voor druk” kan voortaan  24/24u en 7/7 dagen in een mum van tijd gegeven worden. Extra pagina’s snel toevoegen of vervangen, wordt herleid tot een koud kunstje. Flexibiliteit, efficiëntie en kostenbesparing troef! Voeg daarbij dat de prepress-afdeling werd uitgerust met een aantal Apple opmaakstations met allernieuwste grafische software, en de cirkel is rond.

“De support, uitgebreide kennis en bereikbaarheid van Sagamgraphic waren doorslaggevend om de nieuwe software goed te configureren en te integreren”, glimlacht Didier. "Wat implementatie betreft, is en blijft het effectief gebruiken van de software de beste leerschool voor onze medewerkers!” 

“Door te kiezen voor de Azura TU offsetplaten, zijn niet alleen een hogere productiviteit en een korte insteltijd aan de pers het hoogste goed maar evenzeer een doelbewust opteren voor duurzaamheid en respect voor ecologisch ondernemen en handelen”, benadrukt Didier. Tot slot is de Azura TU een chemievrije offsetplaat die ons heel wat kosten bespaart doordat het gebruik van chemicaliën overbodig wordt.

“Een weloverwogen investering, die zich op zeer korte termijn laat terugverdienen. Op je leverancier moet je kunnen bouwen en we zijn overtuigd in Sagamgraphic de geschikte partner te hebben gevonden”, besluit Didier.

Denkt ook u eraan te investeren in een optimalisatie van uw rentabiliteit of werd uw interesse voor deze nieuwste software tools inmiddels aangewakkerd ? We bekijken de mogelijkheden graag ook op maat van uw activiteiten. Contacteer Jürgen Latte op 0497/473.388 of per mail Jlatte@sagam.be