Drukkerij Phenix is een begrip in het Antwerpse: reeds meer dan 100 jaar drukt Phenix zijn stempel op de handelsactiviteiten in Antwerpen. Eigenaar Bruno Monden loodste de drukkerij binnen in het digitale tijdperk en introduceerde de slogan ‘Sterk in deadlinewerk’, een slagzin die perfect de grootste troef van Phenix Printing weergeeft.

Blijven evolueren

Bruno Monden: “Wij blijven nooit bij de pakken zitten. Vernieuwing is vanzelfsprekend, zoals de naam Phenix al doet uitschijnen. Onze core business is en blijft digitaal en offsetdrukwerk in beperkte oplage, gepersonaliseerd drukken en handelsdrukwerk. Ook met betrekking tot veiligheidsdocumenten en signalisatie heeft Phenix zijn strepen al verdiend.”

Kwaliteit en robuuste uitstraling

Na de beslissing om op iets groter formaat te drukken en de verouderde configuratie te vervangen, raakte Bruno Monden tijdens de DRUPA-beurs in Düsseldorf danig onder de indruk van de Konica Minolta C 6000. “De kwaliteit van de machine, gekoppeld aan de robuuste uitstraling, gaf de doorslag,” zo luidt het. “Wij hadden het volste vertrouwen in deze aankoop, net als in de begeleiding door Sagam. Zoals steeds verliep de implementatie zeer vlot en met kennis van zaken.”

“Hét grote voordeel van deze machine? Heel eenvoudig: de hoge kwaliteit die we onze klanten kunnen bieden. En laat ons niet vergeten dat ook de snelheid van de Konica Minolta C 6000 een groot verschil maakt: onze productiesnelheid ging er met liefst 15 procent op vooruit!”