Van belettering over reclamepanelen tot glasfolies en digitale fotoprints: al 27 jaar staat Publi Wim uit Tielt garant voor een uitstekende service aan al zijn klanten. Het familiebedrijf ontwikkelde zich tot een modern reclamebedrijf met een dienstverlening op maat van uiteenlopende sectoren.

Enkele maanden geleden bezocht zaakvoerder Wim De Blaere de Sagamgraphic-opendeurdag, waarna hij onmiddellijk besliste om over te gaan tot de aankoop van een Mimaki JV33. Wim De Blaere: “Tijdens de opendeurdag kreeg ik het juiste advies van de Sagamgraphic-mensen. Na een interessante demo heb ik de knoop meteen doorgehakt. Onze bestaande Mimaki-printer had zes jaar lang uitstekend werk geleverd. Het was dan ook tijd voor vernieuwing. Na een grondig vergelijken van mogelijke alternatieven besloten we uiteindelijk toch bij solvent en Mimaki te blijven.”

Bij Publi Wim wordt elke opdracht met veel zorg afgewerkt. “Als we printen, moeten we absoluut zeker zijn van een goede werking en dito kwaliteit,” luidt het bij de zaakvoerder. “In die zin hebben we dan ook veel waardering voor de stabiliteit en betrouwbaarheid van Mimaki. De nieuwe installatie voldoet helemaal aan de verwachtingen.”