InDRUK uit Ieper kende een succesvolle start in januari 2000. 'Mooi drukwerk maakt indruk' is van bij het begin het motto van zaakvoerder Frans Victoor en Trui Segers.

"Onze missie is inderdaad het afleveren van mooi drukwerk", zegt Frans Victoor. "Onze core business is gelegenheids- en handelsdrukwerk. We drukken veel in offset, maar zoals iedereen hebben we ook stappen gezet in de richting van het digitale drukken."

InDRUK kocht zopas een Mimaki UJF3042-HG bij Sagam. Hiermee proberen Frans en Trui een nóg ruimere doelgroep te bereiken. "Deze Mimaki opent inderdaad nieuwe perspectieven," aldus zaakvoerder Frans. "Tijdens de Sagam-opendeurdagen raakten we onmiddellijk overtuigd van de mogelijkheden van dit toestel. We kochten dit Mimaki-toestel om onze creativiteit nog meer kansen te geven. Bij gelegenheidsdrukwerk kunnen we nu ook een totaalpakket afleveren."

"Over de samenwerking met Sagam zijn we zeer tevreden," geeft Frans Victoor nog mee. "De medewerkers van Sagam zijn vlug bereikbaar en steeds behulpzaam. Levertermijnen zijn stipt en de opleidingen verlopen prima. Wij geven Sagam dan ook graag tien op tien!"