Drukkerij Dhondt - Ye Print is een echt familiebedrijf. Marc en Pieter Dhondt gingen in 1987 van start met de offsetdrukkerij; nadien vervoegden Thomas, Maarten en Matthias de rangen. Sinds een tiental jaar breidde men de activiteiten uit naar grootformaat en digitaal printen.

Het bestaand machinepark van 6 printers werd recent aangevuld met twee eenheden: Sagam leverde twee Mimaki JV5-machines. Het was de kwaliteit van de machines in combinatie met een aantrekkelijk prijsvoorstel dat Ye Print over de streep trok. “Wij wilden vooral snel produceren aan hoge kwaliteit,” verduidelijkt zaakvoerder Thomas Dhondt. “Eerlijk gezegd hadden we op voorhand bedenkingen bij de voorgespiegelde printsnelheid, maar die twijfels bleken helemaal ongegrond: de maximum snelheid wordt zonder probleem gehaald.”

De voornaamste doelstelling van Ye Print was om de capaciteit in zelfklevende producten uit te breiden. Thomas Dhondt: “De Mimaki JV5-toestellen zorgen hiervoor. Wij kunnen nu grotere rollen verwerken in een kortere tijdspanne. Met onze verschillende printers halen we een grote productiesnelheid en zijn snelle levertijden mogelijk. Onze dagcapaciteit is er met zo’n 600m² op vooruitgegaan.”