“Met onze recentste investering hebben wij niet alleen de afdrukkwaliteit van ons drukwerk flink verhoogd maar eveneens onze processen versneld. Ontegensprekelijk 2 cruciale elementen waar klanten één en al oog en oor voor zijn”, steekt Karel van Damme, zaakvoerder van Wilda, van wal.

Voor het ontstaan van drukkerij Wilda schrijven we Deurne, 1972. Karel van Damme neemt decennia later op zijn beurt de drukkerij over. We tekenen 1996, het jaar van de kentering. Al vrij snel blijkt de bestaande capaciteit uit zijn voegen te barsten waardoor drukkerij Wilda een eerste keer verhuist om zich enkele jaren later definitief te settelen in een nieuwbouw aan het Pareinpark te Beveren. Wilda, een kleine familiale KMO waarin vader Karel van Damme en zonen Hans en Toon aan het roer staan. Samen met een team van om en bij de 10 geëngageerde medewerkers dragen ze het motto ‘beste kwaliteit tegen de beste prijs’ hoog in het vaandel. Wilda staat garant voor kwaliteitsdrukwerk en een milieuvriendelijk drukproces dat bovendien nog eens perfect kadert binnen een duurzaam ondernemen. Voeg daarbij Wilda’s goed uitgebouwde gepersonaliseerde full service en je komt regelrecht op de competitieve, dynamische en gezonde drijfveer van dit bastion. Sterker dan ooit future proof!


Elk detail telt : Offset of digitaal…wie zal het echter zeggen?

Drukkerij Wilda is aan de basis hoofdzakelijk een offsetomgeving met slechts een beperkt aandeel op het vlak van digitaal. Een gedegen digitale pers als MGI, biedt nu een arsenaal voordelen om ‘u’ tegen te zeggen. “De ongebreidelde mogelijkheden die zich via deze MGI aandienen op het vlak van afdrukkwaliteit, te beprinten formaten en de diversiteit aan media zijn ronduit impressionant”, vervolgt een enthousiaste zaakvoerder stellig.  “Een ongeëvenaard kwaliteitsniveau dat niet meer te onderscheiden valt van offset. Om dan nog maar te zwijgen van de snelheden waarmee deze aanwinst ons verblijdt”.

 
Kwaliteitseisen doorslaggevend

Wilda is duidelijk niet over één nachtje ijs gegaan voor de aanschaf van deze recentste investering MGI Meteor 8700 XL+. “De verwachtingen waren hoog gespannen”, geeft Karel aan. “Een verouderde configuratie, kwaliteitsperikelen en het verwachtingspatroon van onze klanten om steeds sneller, nauwkeuriger het neusje van de zalm te presenteren, waren doorslaggevend voor de rechtvaardiging van onze recentste investering. Bovendien steken we niet onder stoelen of banken dat het merk MGI in onze sector een hoog aanzien geniet”, glundert Karel. “Wij trachten voortdurend onze processen te optimaliseren en deze gloednieuwe klepper levert hier ontegensprekelijk een grote bijdrage aan”, concludeert alweer een tevreden klant. 

 
Sagamgraphic boven

“Onze rechterhand  en favoriete partner when it comes to terms? Sagamgraphic prijkt zonder enige twijfel voor ons bovenaan de lijst”, gooit Karel er in één adem uit. “Een perfecte analyse van onze behoeften, een correct en op maat uitgewerkt voorstel tegen een eerlijke en marktconforme prijs. De technologie van de MGI Meteor was ons reeds bekend en ook voor onze andere apparatuur op het vlak van press en pre-press, software, afwerking en snijmachines  zijn wij bij Sagamgraphic nog nooit van een kale reis teruggekomen”, glundert het boegbeeld bij Wilda. “Bij een nieuwe investering lijkt het ons dan ook logisch dat wij steeds eerst bij onze vertrouwde soulmate te rade gaan”. “De uitgebreide vakkennis, de vlotte communicatie, de flexibiliteit en de effectieve nabijheid in het volledige proces van A tot Z… c’est simple comme bonjour, maar daar kan menigeen nog een puntje aan zuigen”.  

Drupa mag dan wel al een tijdje achter ons liggen, de tsunami aan informatie blijkt eens te meer nog nà de Drupa gekte duidelijk te resulteren in een doordachte en weloverwogen keuze.

Bent ook u intussen geïnteresseerd in onze future proof oplossingen op maat? Neem vandaag nog contact op met Piet Sustronck,  tel 0495/21 23 08 of per mail psustronck@sagam.be.