KH Drukwerken investeert in Duplo iSaddle voor A4 landscape-formaat

We schrijven 2004 wanneer drukkerij KH drukwerken het levenslicht ziet. De broers Koen en Kurt Haesevoets vormen sindsdien een tandem en zijn de drijvende kracht achter KH Drukwerken BVBA. Het ultieme doel van hun versterkt machinepark is tweeledig; enerzijds zich blijven onderscheiden door in te zetten op kwaliteit en snelheid en anderzijds zich voortdurend te wapenen voor de toekomst door gericht in te spelen op de noden en wensen van hun klanten.

De Duplo iSaddle maakte intussen met glans en schans z'n intrede bij KH Drukwerken. De ideale vervanger voor hun ouder Duplo sys4000 én Müller Martini katernhechter. Duplo iSaddle... 2 in 1 en dit zonder ook de geringste toegeving op het vlak van afwerkingskwaliteit. Integendeel!

Haast en spoed zelden goed? Over de Duplo iSaddle nochtans niets dan goeds.

Geen berg te hoog, geen dal te diep voor dit volautomatisch brocheersysteem : een paar 100 of een paar 1000 brochures zijn dankzij de steltijd van slechts enkele luttele minuten per job een fluitje van een cent. Bovendien verzamelen de torens losbladig waardoor het voorvouwen van katernen definitief tot het verleden behoort. Alweer een extra tijdbesparing waar KH Drukwerken prat op gaat! De sets worden eerst gerild en gevouwen zodat ook dikkere brochures uiterst kwalitatief kunnen afgewerkt worden.

KH drukwerken heeft een sterke reputatie hoog te houden. "En een machinepark permanent moderniseren betekent absolute prioriteit geven aan high performance", vertrouwen beide broers ons toe. Vanuit een commercieel kritisch standpunt, namen Koen en Kurt dan ook verschillende machines onder de loep. Duplo iSaddle prijkte als duidelijke overwinnaar bovenaan de lijst temeer daar ook vlotjes A4 landscape formaten en afgewerkte brochures tot 300x300mm feilloos afgewerkt kunnen worden. Deze Duplo machine levert trouwens niet enkel het verwachte rendement maar bevestigt eveneens dat snelheid en kwaliteit niet per se met elkaar moeten concurreren. KH Drukwerken zit hiermee stevig in het zadel en heeft alle teugels in handen om hun optimale service steevast te verzilveren in een duurzaam partnership met hun klanten!

De S van Sagamgraphic voor Sterke Service!

"Sagamgraphic heeft ook deze keer ons vertrouwen niet beschaamd!", besluiten de tevreden aanvoerders van KH Drukwerken. "Een feilloos traject van installatie over opleiding tot gedegen service na verkoop! "

Wil ook u het sterke en veelzijdige aanbod van Sagamgraphic ontdekken? Contacteer Gunnar Loman op 0491/712.812 of gloman@sagam.be