50 jaar expertise, een hoogtechnologisch machinepark en een welomlijnde toekomstvisie inzake duurzaam ondernemen én produceren: ziedaar enkele voorname troeven van Arte-Print. 

Het was vader Cyriel Geraerts die in 1965 de basis legde van wat vandaag is uitgegroeid tot een toonaangevend grafisch bedrijf met meer dan 50 medewerkers. Enkele jaren geleden namen Guido en Piet Geraerts het roer over. Arte-Print legt de kwaliteitslat bijzonder hoog. Niet toevallig voldeed de drukkerij als eerste in België aan de ISO-kwaliteitsnormen voor offsetdrukwerk. Bovendien is duurzaam drukken er geen loze kreet. Voor de uitbouw van het Arte-Print-machinepark is Sagamgraphic keuze nummer één.

Vertrouwen in Sagam

“In de capaciteiten en de dienstverlening van Sagamgraphic hebben wij het volste vertrouwen,” klinkt het bij Arte-Print. Zaakvoerder Guido Geraerts: “Voor onze recente aankoop – een CTP Screen PT-R8900 – klopten we vanzelfsprekend aan bij onze vertrouwde leverancier. Met een PT-R 8600 hadden we eerder al goede ervaringen. Met de nieuwe aankoop verwachtten we nog beter te kunnen voldoen aan opdrachten op korte termijn.” En óf die verwachting intussen werd ingelost: “De snelheid werd opgedreven van 20 naar liefst 42 platen per uur. Dat heeft natuurlijk een gunstig effect op de leveringstijden.”

De implementatie van de nieuwe CTP Screen PT-R8900 verliep ook ditmaal vlekkeloos, tot grote tevredenheid van de bedrijfsleiding: “Een extra pluspunt was dat we bij het verwijderen van de oude CTP een dag lang gebruik konden maken van de belichtingsservice van Sagamgraphic. Zo ging er tijdens het installeren van de nieuwe machine geen kostbare tijd verloren.”