GBL Communication, gevestigd in Heule, is een familiebedrijf dat in 1989 met Geert Lefevre als stuwende kracht het levenslicht zag. GBL, intussen in handen van de 2 zonen Pieter en Michael Lefevre, is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bureau op het vlak van creative marketing waarbij kennis en vakmanschap ongebreideld blijven floreren. Door hun jarenlange ervaring en expertise leidt GBL met vlag en wimpel haar klanten door het ruige en woeste communicatielandschap waarbij verankering enerzijds en verandering anderzijds onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Een gedegen communicatiebureau waar klanten ervaringen en oplossingen worden aangereikt op alle mogelijke online en offline touchpoints. Met om en bij de 25 goed opgeleide medewerkers en gewapend met de nieuwste technologie in hun in-house printroom, staat GBL garant om uiterst veeleisende opdrachten correct, snel en professioneel in goede banen te leiden.

Goed, beter, best ..

Dat een KM niet voor de eerste keer met succes het printerpark van GBL siert, valt niet onder stoelen of banken te steken.  “Met de bizhub Press C1060 combineerden we reeds hoge snelheidskleurenproductie met een ruim aanbod geïntegreerde afwerkingsmogelijkheden,” vervolgt Michael. En dit smaakte al gauw naar meer waardoor  een topmodel als de  bizhub Press C1100 in het vizier kwam en menige ogen deed fonkelen bij de gedachte aan een nog breder scala aan mogelijkheden, een maximaal bedieningsgemak en een minimale manuele interventie. Kleine shortrun printopdrachten op een brede range van papiergrammages resulteren in een optimale bezettingsgraad waardoor meer opdrachten in korte tijdspanne feilloos kunnen afgehandeld worden.  Kortom, tijdswinst en kostenbesparing zijn geen holle begrippen maar bestendigen en versterken het hoge rendementsniveau van dit state-of-the art printsysteem.

Kwaliteitseisen doorslaggevend

 “De KM bizhub Press C 1100 levert een uiterst hoge afdrukkwaliteit, een nooit eerder gezien  productiviteitsniveau waardoor we zelfs de meest veeleisende klanten op hun wenken kunnen bedienen en bovendien de hoogste beeldkwaliteit aan uiterst competitieve prijs kunnen aanbieden,” vertrouwt Michael ons toe. “Sneller, efficiënter en duurzaam ondernemen, daar wordt tenslotte iedereen beter van,” besluit alweer een tevreden klant.   

“Tot slot werd de keuze voor de C1100 eveneens vanuit milieubewust oogpunt uitgelicht, zodat deze aankoop een weloverwogen keuze was en kadert in een duidelijk duurzaam beleid.”  

Duurzaam

“Om te kunnen blijven opereren in een snel groeiende digitale printmarkt waarbij efficiëntie en kwaliteit elkaars bondgenoten zijn,  zijn veranderingen in het productieproces en investeringen pas duurzaam wanneer ze gedragen worden door een team enthousiaste medewerkers,” benadrukt Michael Lefevre resoluut. “Door de vlekkeloze integratie, grondige informatieflow en een gedegen on-the-job training, maakte Sagamgraphic ook deze keer een opperbeste beurt,” weet Michael.    

Het is duidelijk … GBL is tevreden over de nieuwe investering én over Sagamgraphic als rots in de branding tijdens het volledige verkoop- en implementatieproces! “En met een partner als Sagamgraphic die snel en adequaat onze printbehoeftes detecteert en deze in correcte toepassingen vertaalt, zitten we steeds on track,” concludeert Michael Lefevre.

Wilt ook u graag  vernemen hoe superieure productiviteit, efficiëntie en duurzaamheid uw bedrijf naar een nog hoger niveau kan tillen? Contacteer Jürgen Latte op 0497/473.388 of per mail jlatte@sagam.be