Aan de toekomst bouwen door op Sagam te vertrouwen!  

Drukkerij Van de Maele doorstaat de tand des tijds! Al vier generaties lang ervaring aan het roer. Een familiebedrijf van vader op zoon dat groeide van een typo drukkerij naar een stevig uitgeruste offset en digitale drukkerij. Sinds 1995 nam het bedrijf zijn intrek in het industriepark van Geraardsbergen. Ever since … drukkerij Van de Maele is al helemaal niet meer te houden. En dat laat zich ook duidelijk  merken in een uitgebreid machinepark met de modernste technologieën.

Hun troeven? Persoonlijke service van elke opdracht met oog voor kwaliteit.

Het portfolio en mogelijkheden van drukkerij Van de Maele zijn heel uiteenlopend; zowel commercieel drukwerk, gelegenheids- en familiedrukwerk, als pareltjes van verfijnd drukwerk…alles met eenzelfde zorgvuldigheid opgeleverd en gekoppeld aan een vlotte en persoonlijke service. Dat is waar het om draait en waar fingerspitzengefühl in alle echelons van het bedrijf om de hoek komt loeren. Vinger aan de pols… en niettegenstaande tweens en teens vaak nog een voorkeur hebben voor smartphones en tablets, zullen ook zij beslist momenten kennen waarin het geschreven woord of het gedrukte letterverhaal steevast een meerwaarde zal betekenen én behouden. Net daarom blijft drukkerij Van de Maele ook inzetten op hoogtechnologische apparatuur die de perfecte vertaalslag maakt naar puik uitgevoerd drukwerk.  

“Veel meer mogelijkheden” ..met de Duplo Booklet maker DBM 600

Koen en Ann laten er geen twijfel over bestaan: ‘de finishing touch’ is bepalend voor een opvallend eindresultaat. “Onze nieuwste aanwinst, een Duplo booklet maker DBM 600, legt de vellen op elkaar, vouwt en hecht die vellenset.” En Koen gaat op hetzelfde elan verder: “door bijkomend te opteren voor de DKT 200 trimmer wordt aan de kwaliteit van de afgewerkte boekjes nog een extra boost gegeven. De steltijd van de complete configuraties tussen A6 en A4 landscape bedraagt nog maximaal enkele minuten.” Met een output van 5000 brochures per uur, zag drukkerij Van de Maele productiesnelheid en productiviteit pijlsnel stijgen. Needless to say…  drukkerij Van de Maele speelt hiermee stevig in op de groeiende hoeveelheid van kleine oplages.

 Sagam, dat is kiezen voor een lange termijn partner!

Sagam is voor drukkerij Van de Maele geen onbekend terrein wanneer nieuwe investeringen overwogen en afgetoetst worden op de recentste markttendensen. “Continuïteit, kwaliteit en duurzaamheid van de gekozen apparatuur speelt een cruciale rol in ons beslissingsproces”, bestendigt Koen. Uiteraard is hierbij ook het relationeel aspect en de vakkennis van kapitaal belang voor ons en onze medewerkers. Sagam weet keer op keer snel in te spelen op onze behoeften.

De nieuwe Duplo Booklet maker werd perfect geïntegreerd, uitgebreid gedocumenteerd en gemodelleerd.  “De flexibiliteit van Sagam is eveneens een belangrijke troef: een correcte planning afgestemd op onze productie zodat het drukproces geen enkel ogenblik noch gehinderd noch onderbroken werd”, aldus een tevreden equipe.  Alweer een schot in de roos. “Het ligt voor ons voor de hand dat de wisselwerking met Sagam mag blijven duren”, besluiten Koen en Ann Van de Maele.

Ook toe aan een booklet maker voor de afwerking van uw on-demand printwerk? We komen graag bij u langs! Contacteer Jürgen Latte, tel 0497/473.388 of per mail jlatte@sagam.be