Jan Meirsschaut, zaakvoerder van drukkerij Meirsschaut, zocht een uiterst milieuvriendelijk productieproces voor offsetplaten te associëren met de hoogste rentabiliteit, accuraatheid en snelheid. En met Sagam als vertrouwde huisleverancier opteerde Jan voor nieuwe grafische opmaakstations met allernieuwste software, Agfa Apogee workflow en Agfa Avalon CTP met verwerking van Agfa chemieloze offsetplaten. "Voor een investering van dergelijke omvang zijn we niet over één nachtje ijs gegaan", motiveert Jan zijn keuze. "Een waakzaam oog voor kwaliteitsoptimalisatie, betere leveringstermijnen en een doorgedreven gebruiksvriendelijkheid voor onze eigen medewerkers zijn maar enkele cruciale argumenten om te stellen dat een dergelijke installatie zich snel terugbetaalt."

"Door de aangename samenwerking en de uitstekende service van Sagam kunnen wij nu nog beter inspelen op de specifieke wensen en vragen van onze klanten", glundert Jan.

En de drukker ? Een tevreden man die zag dat het goed was !

Ook u wil uw specifieke opdracht met ons bespreken ? Contacteer Bart Goossens op 0495/299.937 of mail naar bgoossens@sagam.be