Hogere productiviteit en een perfecte kwaliteit dankzij de nieuwe Perfecta snijmachine met triltafel en hoogtestapelaar. “Wij gingen voor deze nieuwe aankoop opnieuw te rade bij Sagam daar zij steevast uitpakken met een goede prijs, een sterke vakkennis en een correcte opvolging ”,  bevestigt Tom. ”Met deze nieuwe Perfecta 115 TS  koos drukkerij Jobert andermaal voor een vlotte en efficiëntere werking met een overduidelijke tijds- en rentabiliteitswinst”.   “Om competitief uit de hoek te blijven komen, is het van kapitaal belang voortdurend te investeren in technologie en automatisatie”.  Dat drukkerij Jobert opnieuw met Sagam in zee ging, was voor Tom dan ook een voor de hand liggende keuze.

De installatie van de nieuwe Perfecta is een duidelijke meerwaarde voor Jobert : “De medewerkers die de nieuwe Perfecta bedienen , zijn enthousiast over de zeer gebruiksvriendelijke  configuratie en vlotte bediening wat dan weer de dienstverlening aan onze klanten ten goede komt”, besluit Tom.

Wenst ook u uw specifieke projecten met ons te bespreken ? Contacteer Gunnar Loman op 0491/712.812 of per mail GLoman@sagam.be.