“Igepa/Sagam nu ook betrouwbare partner voor ons machinepark.”

Drukkerij Gijsemberg, gevestigd in Maasmechelen,  is onderdeel van de grafische groep Gijsemberg en staat voor een bijzondere combinatie van grafische creativiteit. De zaak van Guy Gijsemberg en inmiddels ook zoon Gilles als medezaakvoerder kleurt heel wat persoonlijke en professionele momenten van hun klanten. Met een stevige concentratie op haar core business in huisstijldrukwerk, tijdschriften en brochures, is Gijsemberg ook één van de weinige drukkerijen die nog kettingformulieren verwerkt. Geen twijfel, Gijsemberg weet van welk hout pijlen te maken en plukt dan ook consequent de vruchten van een voortdurende aandacht voor optimalisatie en automatisatie van hun productie- en bedrijfsprocessen.  

A story to tell… 

Juiste machine op de juiste plaats …
de kortste weg naar een sterk merk 

“Onze oude machine was aan vervanging toe,”steekt Guy Gijsemberg van wal. “Belangrijk bij de keuze was enerzijds de mogelijkheid om A4 landscape brochures te verwerken en anderzijds snel en flexibel te kunnen inspelen op de stijgende vraag naar geniete brochures. Business en klantenservice in crescendo!  “De afwisseling tussen korte en lange producties zijn schering en inslag bij ons”, treedt Gilles vader Guy bij.  De keuze voor een Duplo 600i booklet systeem is dan ook perfect te verklaren. Met een Duplo 600i booklet systeem wordt de omsteltijd tot een minimum herleid waardoor we snel en accuraat topkwaliteit kunnen afleveren. De  Duplo 600i heeft bovendien een snelle doorlooptijd  die dan weer de productiecapaciteit boost en de efficiëntie significant doet toenemen. Zelfs de verwerking van specialere formaten is lang geen immens huzarenstukje meer.  

En eens op dreef, liet drukkerij Gijsemberg het niet bij deze ene investering. “De Matrix MX 370P, een lamineer- en foliemachine voor het aanbrengen van een folie op digitaal drukwerk, is de benjamin in ons machinepark,” glundert een tevreden duo. “In slechts enkele minuten wordt elke job puik afgewerkt mede door een eenvoudige instelbaarheid en een snelle opwarmtijd”.  Bijzonder kostenefficiënt en een opsteker die kan tellen om onze klanten net dat tikkeltje extra als meerwaarde te bieden,”  benadrukken Guy en Gilles. Snel, soepel  en gebruiksvriendelijk. Een toppertje die ook de medewerkers van drukkerij Gijsemberg intussen vlot weten te bedienen.          

En de ideale consultant ? 

Sagam heeft het  vermogen om door de ogen van de klant mee te kijken en mee te denken. Ingewikkelde problematiek,  prangende investeringen worden op heldere wijze en met een niet mis te verstaan stappenplan voorgesteld en uitgerold. 

Voor Gijsemberg leidt het geen twijfel, de key to success is het binnenhalen van een betrouwbare partner die het vermarkten van zijn producten glansrijk onderbouwd met een schitterende expertise gecombineerd met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Guy en Gilles Gijsemberg vatten het kort samen: “De hoofdlijnen van een geslaagde samenwerking met Sagam zijn drieërlei :  Kwaliteit from start to finish, perfecte installatie, degelijke opleiding!” 

En bij deze heeft ook de nieuwe generatie bij Gijsemberg aan den lijve ondervonden hoe een investeringstraject vlekkeloos kan verlopen.  “Door een oerdegelijk machinepark kunnen we kwaliteitsvol en stipt produceren en blijven we ook voor de toekomst ons wapenen in een competitieve markt, “ klinkt het unaniem bij Guy en Gilles Gijsemberg. 

Ook toe aan vernieuwing of een upgrade van uw machinepark? Wij maken graag tijd om uw project optimaal te laten renderen! Contacteer Gunnar Loman op  0491/712.812 of per mail gloman@sagam.be