Drukkerij Boonen situeert zich vlakbij de grens met Nederland. Met de uitstekende ligging en bereikbaarheid, op amper 10 minuten van de autosnelweg, doet de onderneming vanzelfsprekend haar voordeel. De drukkerij specialiseert zich voornamelijk in handelsdrukwerk, brochures en huis-aan-huisbladen.

Toekomst verzekerd

Van 'huis-, tuin- en keukendrukkerij' tot een ultramoderne offset- en digitale drukkerij: sinds 1980 maakte Drukkerij Boonen uit Hamont-Achel een hele evolutie door. Ook de komende jaren stelt zaakvoerder Tony Boonen zich tot doel om gecontroleerd te blijven groeien en een betrouwbare partner te zijn voor tal van collega's. Met de kinderen in de zaak – de tweede generatie Boonen aan het roer van de drukkerij – lijkt de toekomst alvast verzekerd.

Extra snelheid

De voorbije jaren investeerde Drukkerij Boonen voortdurend in haar machinepark. In 2012 leverde Sagam drie nieuwe machines: een MGI Meteor DP 8700 XL, een Duplo Docucutter DC-645 en een vouwmachine Eurofold Touchline CF375. Het belangrijkste voordeel van de nieuwe aankopen? Tony Boonen hoeft niet lang na te denken: "Extra snelheid en flexibiliteit. Zelfs kleine oplagen - bijvoorbeeld uitnodigingen en visitekaartjes - gaan nu bijzonder vlot, terwijl ze zelfs in full-colour betaalbaar blijven. En de afwerking gaat makkelijker dan ooit."