Drukkerij Baert, gevestigd in Beveren-Leie, schrijft sinds 1964 geschiedenis. Met meer dan 50 jaar op de teller, hoeft het dan ook niet te verbazen dat drukkerij Baert een stevige reputatie heeft opgebouwd wanneer het op creatieve realisaties aankomt met een grenzeloos arsenaal mogelijkheden op het vlak van gelegenheids- en bedrijfsdrukwerk.

Innovatie als drijfveer 

“Investeren in techniek betekent rechtstreeks investeren in kwaliteit, snelheid”, steekt Hendrik Baert van wal. “Dat we snel trachten in te spelen op recente marktevoluties doet ons fors inzetten op beduidend kortere productietermijnen en lagere prijzen zonder ook maar enigszins aan onze kwaliteitsnormen te tornen.” “De aanschaf van een Duplo iSaddle zadelnietsysteem is  nu juist zo een weloverwogen keuze voor het zadelnieten van onze brochures”, geeft Hendrik grif te kennen. ”Eerst rillen en vouwen en dan nieten op het zadel laat zich onmiskenbaar vertalen naar een veel hogere kwaliteit van onze brochures. De Duplo iSaddle kan een grote variëteit van formaten aan, inclusief A4- landscape. Van een snelle,  professionele en zeer gebruiksvriendelijke bookletmaker gesproken!” “Bovendien zijn wij reeds een tevreden Duplo klant en biedt dit merk de beste prijs-kwaliteitsverhouding.” 

Drukkerij Baert windt er geen doekjes om dat zij de Duplo iSaddle tevens ook wil inzetten voor opdrachten van drukkerijen in de omgeving.   


Mens en machine ? Wie versterkt wie? 

“Onze klanten zijn zeer divers maar hun veeleisendheid hebben ze wel gemeen. Met onze nieuwste aanwinst vormen korte deadlines geen probleem. Of het nu om kleine reeksen of grote bestellingen gaat, we streven naar de kortst mogelijke levertermijn. 

Met toptechnologie alleen redden we het echter niet. Ons nieuw Duplo iSaddle systeem wordt bediend door vakmensen. Een voortrekkersrol behouden en versterken kunnen we alleen maar door te blijven investeren in ons machinepark én onze mensen,” stelt Hendrik Baert. “Een duo waarbij onze vakmensen niet tot een half-robot à la Robocop worden herleid maar waar de wisselwerking tussen beiden enkel versterkend werkt!”, klinkt het overtuigend. En dat komt dan weer kwaliteit, snelheid en flexibiliteit ten goede. De cirkel is rond.   

 
Elkaar begrijpen is meerwaarde creëren 

“Het inschakelen van Sagam is een investering in de toekomst en de ervaring leert ons dat we nog nooit van een kale reis zijn teruggekeerd,” klinkt het bij Baert.  “Sagam weet de rode draad vast te houden, verzandt het investeringsproces niet in half afgemaakte projecten en voorziet een training on the job.” Kortom, een mooie knipoog naar Sagam. 

Wil ook u binnenkort tevreden terugblikken op een mooie wisselwerking die gestoeld is op een combinatie van slagvaardigheid, gemoedelijke sfeer en persoonlijke betrokkenheid? Of meer vernemen over onze kwaliteitsvolle afwerkingsapparatuur?  Contacteer Gunnar Loman op gloman@sagam.be of  0491/71.28.12