Drukhuis De Grote Arend uit Ronse heeft een langetermijnvisie: het investeert steevast in nieuwe technologie en hecht veel belang aan productiesnelheid en rendabiliteit. Het is dan ook geen wonder dat dit veelzijdige grafische bedrijf voor de uitbreiding van zijn machinepark regelmatig aanklopt bij Sagamgraphic.

 

Als workflow software maakt Drukhuis De Grote Arend eveneens gebruik van Apogee. “Omdat het een beter overzicht geeft dan andere workflowsystemen,” meent zaakvoerder Stefan De Smedt. “Apogee Impose zorgt bovendien voor een snellere opstart van het drukproces, een vlottere doorstroming en minder fouten.”

 

Veelzijdigheid troef

Dat Sagamgraphic bij De Grote Arend graag gezien is, bewijst de toelichting van Stefan De Smedt: “Onze prepress bestaat uit een Acento S plaatbelichter (Agfa). Daarnaast beschikken we over een Heidelberg Speedmaster 52 vierkleurenpers met CIP3-aansturing. Met de Xerox 242 drukken wij flyers, uitnodigingskaarten, posters en boekjes in kleinere oplagen. De digitale inkjetprinter Epson 9900 gebruiken we voor grootformaat prints in uitstekende fotokwaliteit.”