Amaat Dejaegher stichtte in 2006 Dejaegher Graphics. Het familiebedrijf uit Gent is in volle expansie en specialiseert zich in allerhande drukwerk - zowel offset als digitaal - en afwerking van boeken in kleine en grote oplages.

 

Vandaag bestellen, morgen leveren

Wat onderscheidt Dejaegher Graphics van zijn concurrenten? Daarover hoeft zaakvoerder Amaat niet lang na te denken: “Drukwerk in kleine oplages maar met een hoge graad van afwerking – al dan niet handmatig – kunnen wij zeer snel leveren. Een persoonlijke aanpak is aangepast aan de noden van de klant.” Dat laatste mag blijken uit het feit dat Dejaegher Graphics boeken zowel in zwart-wit als in quadri kan leveren, met hard- en softcovers en afwerkingstechnieken zoals naaien, lijmen en nieten.

Omzetstijging

“Onze oude installatie voldeed niet meer aan de gestelde kwaliteitseisen, en bovendien was de productiesnelheid te laag. Ik wou een nóg beter kwalitatief resultaat en een kortere levertermijn. De Konica Minolta C6000 lost die verwachtingen zeker in, want onze snelheid is verdubbeld. De recente investering leidt nu al tot een eenvoudigere workflow en een verbeterde automatisatie. De stijging in productie en omzet zijn duidelijk merkbaar. Achteraf bekeken hadden we veel eerder tot deze aankoop moeten besluiten. Ook de samenwerking met de leverancier was immers een verademing: we kregen een zeer uitgebreide demo, en het contact met de Sagam-vertegenwoordigers verloopt steevast aangenaam en uiterst correct.”