18 jaar geleden nam Stefan De Smedt drukkerij Walraet over. Aan de oude benaming van het papierformaat 'grote adelaar' of 'grote arend' ontleende hij de huidige naam van de drukkerij: Drukhuis De Grote Arend.

Een persoonlijke aanpak en het uitwerken van gerichte communicatie, maken ontegensprekelijk deel uit van het DNA van De Grote Arend. Zaakvoerder Stefan De Smedt geeft toelichting: "De jongste jaren stellen we vast dat kleine volumes met snelle levertermijnen progressief aan belang winnen. Met de Duplo DC-645i, aangekocht via onze vertrouwde partner Sagam, spelen we in op deze evolutie."

Over de Duplo DC-645i heeft Stefan niets dan lof. "Het toestel is vlot instelbaar en levert topkwaliteit. Snijden, perforeren en rillen gebeurt in éénzelfde doorgang, waardoor wij zeker 50% sneller afwerken. Het mag dus duidelijk zijn dat de Duplo Docucutter een zeer efficiënte machine is. Dit laatste kan overigens ook gezegd worden van onze leverancier: de jarenlange vertrouwensrelatie met Sagam en Igepa leidt tot een optimale opvolging en samenwerking. Installatie en opleiding verliepen ook ditmaal heel vlot, precies zoals wij hadden verwacht."