“Met onze recentste investering profileren we ons ééns te meer als totaalleverancier waarbij alle facetten van print over afwerking tot plaatsing aan de hoogste kwaliteitseisen moeten voldoen”, stelt Francis Hélin, trotse zaakvoerder van Complot.  

Kleintjes worden groot

Opgestart door Francis Hélin in 1997, groeide Complot gestaag uit tot een betrouwbare partner voor grafische bureaus, standenbouwers, beletteraars en ontwerpers. Ook menig particulier neemt intussen Complot onder de arm wanneer het over visuele communicatie gaat. Kortom, een bastion dat op slechts enkele jaren tijd uit zijn voegen wist te barsten! Hun huidig pand te Roeselare huisvest showroom, atelier en een uitgebreide One-Stop-Print-Shop.   

One-Stop-Print-Shop bij Complot.be

Printwerk bestaat in vele soorten en maten. Als totaalleverancier maakt Complot nu net daar het  verschil. Geen bergen te hoog, geen dalen te diep of het dynamische team van Complot staat haar klanten met raad en daad bij om een oplossing op maat uit te werken. Een betrouwbare partner van ontwerp tot plaatsing met oog voor detail tijdens het volledige proces. 

Kwaliteit en service boven

Misschien loze begrippen voor de ene maar alvast een duidelijke bedrijfsfilosofie voor Complot. Dat Complot intussen thuis is van vele markten, is daarvan het ontegensprekelijke bewijs. Door stelselmatig de hoogste kwaliteitseisen te rijmen met een sterk gepersonaliseerde full service, komen hun klanten nooit van een kale reis thuis. Dit bewijst een uitgebreid arsenaal printers en afwerkingsapparatuur om steevast de hoogst mogelijke kwaliteit en service te garanderen. Door bovendien doelgericht te blijven investeren in digitale oplossingen, slaagt Complot pertinent om zelfs het eenvoudigste idee om te zetten in groots werk! Ook voor hun recentste investering, Mimaki UJV55-320, ging Complot niet over één nachtje ijs. Een grondig vergelijk waarbij kwaliteit, snelheid en flexibiliteit enerzijds en een duurzaam, prijsbewust ondernemen anderzijds perfect harmoniëren.  

Betrouwbaar partnership

Complot is eenduidig : “Bij Sagamgraphic kan je bogen op een grondige vakkennis, een gedegen ervaring, en een snelle en accurate service”, glundert een tevreden zaakvoerder.  Tijdens de demonstraties werd niets aan het toeval overgelaten. De kwaliteit van de afgeleverde prints doen dit paradepaardje van Mimaki alle eer aan. “De UJV 55-320 biedt ons tal van mogelijkheden, formaten, bijkomende toepassingen die het gebruiksgemak en onze service zeer sterk ten goede komen”, vervolgt Francis. De snelle droging van de uv inkt door de energiezuinige Led uv lampen is pure tijdswinst waardoor na het printen onverwijld tot verdere afwerking kan overgegaan worden.

Een weloverwogen investering die opnieuw zeer nauw aansluit bij de filosofie van echte kleurgetrouwheid die Complot steevast hoog in het vaandel draagt! “Ook met deze gloednieuwe investering, Mimaki UJV55-320,verruimen we ons aanbod en tillen we onze One-Stop-Print-Shop naar een nog hoger niveau”, concludeert Francis Hélin.

Het is duidelijk… Complot is tevreden met deze aanwinst van formaat én over Sagamgraphic als rots in de branding tijdens het volledige verkooptraject. 

Denkt ook u eraan te investeren in een optimalisatie van uw rentabiliteit met oog voor kwaliteit en duurzaamheid?
Sagamgraphic denkt ook op maat van uw activiteiten graag mee! Contacteer Cindy Danis op 0495/916.650 of mail naar cdanis@igepa.be