Roelandt Sign & Print (Kuurne) is gespecialiseerd in belettering en grootformaat digitaal drukwerk. In 2001 werd Roelandt overgenomen door Joost Feys en zijn dochter Elke. Digitaal drukken zat van meet af aan in de genen van de onderneming.

Elke en Joost omschrijven hun kernactiviteiten als volgt: “Wij maken fotopanelen, displays en kleefteksten voor showrooms & beurzen, spandoeken, reclamepanelen, voertuigreclame en etalagebelettering. Daarnaast plaatsen wij zandstraalfolie.” In 2005 werd de waterbased printer aangevuld met een solventprinter. Eind 2007 werd de stap gezet naar UV en maakte de eerste Anapurna M zijn opwachting. En het bleef niet bij die ene machine. Joost Feys: “Gezien onze goede ervaringen met de eerste Anapurna lag de keuze voor de Anapurna M2050 eind vorig jaar voor de hand. Bij Sagam kregen we een uitstekende demo die de doorslag gaf bij onze beslissing.”

De Anapurna M2050 lost ook deze keer de verwachtingen in: men kan drukken op groter formaat, en dit kan bovendien sneller en met witte inkt. De voornaamste troeven van Roelandt Sign & Print zijn nu eenmaal kwaliteit en flexibiliteit, zo vernemen we. Elke Feys: “Niet het aantal m²/uur primeert, wel de kwaliteit ervan. Voor ons zijn de hoge printkwaliteit en de kleurenoutput van het allergrootste belang, veel meer dan druksnelheid.”