Interfoto Rouwgrafiek is doorheen de jaren geëvolueerd van eenvoudige fotowinkel tot digitaal fotolabo gespecialiseerd in rouwgrafiek. Zaakvoerders Caroline en Guy hebben oog voor kwaliteit zonder compromissen en ze leveren een perfecte service in alle omstandigheden. Hierdoor is Interfoto Rouwgrafiek een gevestigde waarde in Waarschoot en ver daarbuiten.

 

 

In 2011 werd er een Xerox color 550 digitaal printsysteem aangekocht via SD Graphics. De kwaliteit van het digitale drukwerk werd hiermee aanzienlijk verbeterd en er kon ook veel sneller gewerkt worden.

Onlangs kocht Interfoto Rouwgrafiek een DUPLO DC-615 afwerkingssysteem aan via Sagamgraphic, zodat ook de afwerking van het rouwdrukwerk verder kon geautomatiseerd worden. De DUPLO DC-615 was het enige product dat alle gewenste mogelijkheden bood en aan de hoge kwaliteitseisen voldeed. Door deze investering kon het manuele werk overgenomen worden door de machine en kon Interfoto Rouwgrafiek een tijdswinst van zo’n 70% realiseren. Ook voor de klanten, begrafenisondernemers, is dit zeer positief. Zij krijgen door de snellere productie meer tijd om het rouwdrukwerk te bespreken en aan te leveren. Drie weken na bestelling werd de machine al geleverd en ook de implementatie verliep vlekkeloos, zowel technisch als organisatorisch.