beloftevolle samenwerkingsovereenkomst

SAGAMGRAPHIC, MEMBER OF IGEPA BELUX, VOORTAAN EXCLUSIEVE VERDELER VAN  APEX-RASTERWALSEN 

Deze recente samenwerking zal voordelen bieden voor beide partijen en opent nieuwe perspectieven voor de toekomst van Sagam: naast de verkoop van lakken en de reinigingsservice voor walsen, volgt nu ook de verkoop van revolutionaire rasterwalsen.

Reeds lange tijd is Sagam samen met haar moederbedrijf Igepa, de totaalpartner voor grafische oplossingen, toonaangevend inzake press supplies zoals inkten, ubberdoeken, inktrollen en perschemicaliën. Daarenboven heeft Sagam zich de laatste jaren verder gespecialiseerd in de ontwikkeling van een compleet lakprogramma. Dat programma omvat lakken (water en UV), lakrubberdoeken en platen, rakels, reinigingsmiddelen en de reiniging van rasterwalsen.

Bij de uitwerking van het lakprogramma werd recent een zeer belangrijke stap gezet in de vorm van een nauwe samenwerking met Apex, ’s werelds leidende producent van precisie coating- en inktdoseerproducten, inclusief raster- en doseerwalsen. De GTT-coatingwalsen van Apex zijn, mede door hun ultraduurzame keramische laag en een uniek lasergraveerproces, een absolute revolutie in de kwalitatieve coating/lakoverdracht.

Het spreekt voor zich dat Sagam zeer tevreden is over de exclusieve verdeler-overeenkomst van de kwalitatief zeer hoogstaande Apex-rasterwalsen. Niet toevallig delen Sagam en Apex gelijkaardige accenten inzake betrouwbaarheid, duurzaamheid, accuraatheid en innovatie. De samenwerking zal in de eerste plaats de Sagam-klanten ten goede komen en opent op zijn beurt nieuwe perspectieven voor de toekomst.

Voor meer specifieke informatie kunt u steeds terecht bij uw Sagam-vertegenwoordiger of via info@sagam.be.

Sagamgraphic NV
Landegemstraat 8a
B-9031 Drongen
T : 09/281 01 60
F : 09/281 01 65