Sagam pakt uit met revolutionaire thermisch plaattechnologie van Agfa Graphics

Met een bestendige focus op ecologie, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid kiest Sagam resoluut voor Agfa Graphics plaattechnologie die kadert binnen een duurzame innovatie én optimalisatie van de drukvoorbereiding. Kostenefficiënt investeren en renderen.... Geen contradictio in terminis.

Ecologie, economie en extra comfort resulteert in ECO³

De Energy Elite Eco is voorzien van Agfa Graphics' geavanceerde dual coatingtechnologie en is geschikt voor het nieuwe Arkana ECO³ ontwikkelconcept. Deze nieuwe innovatieve high resolutie plaat is compatibel met alle thermische hogesnelheidsplaatbelichters en kan ingezet worden in zowel de rotatie heatset als in de traditionele vellenoffset-en UV offsetdruk. De Energy Elite Eco garandeert bovendien onder alle drukomstandigheden een consistent en kwaliteitsvol resultaat. Niets dan alleen maar een 'good news show'.

En dat de voordelen talrijk zijn, is een vaststaand feit. Om er maar enkele bij naam te noemen: een uiterst korte belichtingstijd, snelle pers opstart, een stabiele inkt-waterbalans, een robuuste toplaag en een extreem laag ontwikkelchemieverbruik. Kortom meer ecologie, meer economie en een pak meer comfort : ECO³

Arkana

De Arkana ECO³intelligente plaatprocessor maakt gebruikt van het revolutionaire Agfa cascade systeem. Men kan tot 15000 m² Elite Eco platen ontwikkelen met een minimale ontwikkeltank van slechts 10 liter. De nieuwe Arkana processor beschikt namelijk over een zeer kleine ontwikkelvloeistoftank die minder vaak dient bijgevuld te worden en het gebruik van chemische stoffen drastisch doet inkrimpen. Het revolutionaire gomcascadesysteem van Agfa Graphics zorgt ervoor dat het spoelen van platen met water overbodig wordt. De gomcascade reinigt bovendien niet alleen de platen maar voorziet ze eveneens van een extra gomlaag. Voor de drukkers een voltreffer van formaat die zich in praktijk dan ook direct vertaalt in een beduidende tijds- en kostenbesparing.

Alle gekheid op een stokje?

Geen holle woorden, geen loze begrippen maar tastbare resultaten waar drukkers die reeds de Energy Elite Eco combineren met de Arkana processor topresultaten behalen met Ecologie, Economie en Extra comfort of tout court .... ECO³.

Sagam zet deze valabele technologie mee in de markt!

Interesse in deze nieuwe plaattechnologie?
Schrijf u alvast in voor onze opendeurdagen op woensdag 12/10 en donderdag 13/10 en laat u hierover uitgebreid informeren en documenteren.