De nieuwe Mimaki SWJ-320EA solventprinter is een zeer productieve 3,2 meter brede printer die garant staat voor stabiele, hoogkwalitatieve prints aan topsnelheid en tegen uiterst competitieve prijs.

De SWJ-320EA is uitgerust met vier high-speed printkoppen die resoluties tot 1200 dpi en een printsnelheid tot maar liefst 137 m²/per uur garanderen. De Mimaki SWJ-320EA onderscheidt zich duidelijk in zijn klasse en leent zich bovendien perfect voor het produceren van een breed scala large format toepassingen voor binnen- en buitenapplicaties. Time is money! En daar is de SWJ-320EA ook een duidelijk voorbeeld van want deze printer kan maar liefst twee rollen tegelijk printen waardoor de productiecapaciteit bij gebruik van kleinere rollen zelfs verdubbeld wordt! Meer nog, de SWJ-320EA maakt gebruik van de Mimaki CS100 solvent gebaseerde inkt die niet alleen zeer prijsvriendelijk is maar tevens zorgt voor een lager inktgebruik en een hogere weers- en krasbestendigheid.

Dit scherp geprijsde werkpaard is een ware revelatie voor het winstgevend, snel en uiterst kwalitatief printen van al uw banners, posters en displays.

Meer info of interesse in een uitgebreide demo? Dit kan nu al!

Contacteer Cindy Danis op 0495/916.650 – cdanis@igepa.be of Jan Van Hemelen op 0475/430.384 – jvanhemelen@igepa.be