Tablets zijn niet meer weg te denken uit ons hedendaags wereldbeeld en dat is een enorme prestatie – gezien hun kort bestaan. Ook in de grafische wereld heeft de tablet ervoor gezorgd dat we anders zijn gaan denken over het uitgeven van magazines en andere uitgaves.

We zijn dan ook blij te mogen aankondigen dat Sagam vanaf juni 2013 Gold Solution Partner is voor alle producten van Twixl Media.

Twixl Publisher

Twixl Publisher is een oplossing om publicaties aan te maken in InDesign en die uit te geven op tablets (iOS en Android). Eigenlijk is het een combinatie van een stand-alone applicatie (Mac OS X) en een plugin voor Adobe InDesign CS5-6 (Mac OS X en Windows) waarmee je Indesign-documenten omzet naar volwaardige digitale en interactieve applicaties voor tablets. Twixl Publisher maakt het mogelijk om Indesign documenten te voorzien van interactieve content zoals video, slide shows, audio, HTML5 animaties enz, enz.

Twixl Publisher ondersteunt zowel single-issue apps (apps met 1 enkele uitgave) als multi-issue apps (apps met meerdere uitgaves) voor zowel iPad, Android als Kindle Fire tablets. De applicaties ondersteunen in-app aankopen, abonnementen en push-notificaties. De uitgever geeft de mogelijkheid om de look van de applicatie naar eigen wensen aan te passen en statistieken te bekijken.

Twixl Enterprise Kiosk Server

Waar Twixl Publisher de tool is om apps te creëren, is de Twixl Enterprise Kiosk Server de oplossing om uitgaves in-house te gaan publiceren.

Met Twixl Publisher maak je allerlei sales presentaties die vol gepakt zitten met interactieve elementen zoals slide shows, audio, HTML5 animations en veel meer.

De Twixl Enterprise Kiosk Server biedt de mogelijkheid om al die sales presentaties in-house te gaan verspreiden in een afgesloten en veilige omgeving. Zo kan je enkel de leden van de firma of organisatie toegang geven tot alle publicaties die gemaakt werden met Twixl Publisher. Daarenboven kan je via deze weg ook PDF-, tekstbestanden, Microsoft Office bestanden (Excel, Powerpoint, Word) en iWork bestanden (Pages, Numbers, Keynote) tot bij de leden van jouw organisatie brengen.

Dit platform wordt volledig beheerd via de browser (CMS). De administrator kan op een makkelijke manier profielen aanmaken en zo definiëren welke publicaties en documenten beschikbaar moeten zijn voor de verschillende profielen.

Opleidingen

Sagam verkoopt niet alleen deze producten maar staat ook in voor installatie, support en opleidingen.
Hou ook zeker onze site in het oog voor meer nieuws omtrent opleidingen en acties!

Voor meer info contacteer:

Kurt Leybaert 0495/36 63 14 of mail kleybaert@sagam.be
Mikaël Janssens 09/280 76 82 of mail mjanssens@sagam.be