Corona-exit
haal ook uw machinepark uit lockdown

De voorbereidingen voor de corona-exit draaien op volle toeren. Dat zal waarschijnlijk ook binnen uw productieproces niet anders zijn.

U stelt de klok rond alles in het werk om die economische motor terug op gang te trekken zonder daarbij de veiligheidsmaatregelen rond social distancing met de voeten te willen treden. En dan maakt een puik onderhouden machinepark deel uit van een geoliede opstart!

Nu de bedrijfsactiviteiten gradueel heropstarten, bieden wij u de ultieme kans om een grondig onderhoud van uw Igepa machinepark te laten uitvoeren want een goed onderhoud van uw machinepark blijft de basis voor een betrouwbare en feilloze heropstart van uw productie en de perfecte garantie om de levensduur van uw machine optimaal te benutten.

Contacteer ons en plan vandaag nog uw machineonderhoud in

Ons service team is elke werkdag tijdens de kantooruren beschikbaar:
Tel 09/280.76.82 servicesagam@igepa.be

Gezondheid, veiligheid en continuïteit staan voorop. Daarmee volgt Igepa ook verder de door de overheid aangekondigde veiligheidsrichtlijnen zeer stipt op. Dit houdt in dat wij, ook tijdens technische interventies, de veiligheid en gezondheid van uw én onze medewerkers te allen tijde willen vrijwaren.

Over de corona-exit zullen heel wat spelers de spieren nog laten rollen en onze economie beïnvloeden. Daar valt niet aan te ontkomen. Maar dat het nu inzetten op de expertise van onze service equipe kan bijdragen tot het mee bepalen van de contouren van uw productieproces in een post-coronatijdperk, dat hebben we wel zelf in de hand. Contacteer ons!