De Ghent Workgroup heeft een innovatieve specificatie uitgebracht voor het Sign & Display segment. De nieuwe specificatie bevat de begrippen kijkafstand en schaalfactor die toelaten om één specificatie te hebben maar toch de grote verschillen in printtechnieken binnen typische Sign & Display opdrachten te kunnen opvangen. Als lid van de Ghent Workgroup, informeert Igepa u graag over deze baanbrekende nieuwigheid.

Kortom, weer heel wat stof voor een 45 minuten durende webinar boordevol info om u te overtuigen dat deze nieuwe specificatie klaar is voor primetime.

Schrijf u alvast hier in

Welke topics laten we de revue passeren?

  • Waarom is deze nieuwe standaard erbij gekomen?
  • Kijkafstand en schaalfactor: bestanden kunnen erg groot worden waarbij de traditionele redactietoepassingen niet altijd geschikt zijn. Ontwerpers schalen hun pdf-bestand op de helft, 1/10 of zelfs 1/48 van het uiteindelijke gedrukte formaat. GWG-specificatie houdt hier rekening mee.
  • Breed kleurengamma: aangeven welke kleurruimten kunnen gebruikt worden in een pdf-bestand.
  • Wat zijn de meest voorkomende correcties die u voor LFP kan doen?
  • Checken en beeldcontrole en wat biedt Enfocus Pitstop nog meer voor LFP?
  • Wat met Adobe Illustrator files?

Redenen te over om dus snel in te tekenen op dit gratis en bovenal uiterst informatief webinar dat doorgaat op dinsdag 18 februari 2020 om 11u00. Dit webinar is interactief en laat op het einde ook de ruimte voor het stellen van uw vragen.

Heeft u collega’s of contactpersonen voor wie dit webinar een extra toegevoegde waarde kan betekenen? Aarzel niet om hen aan te sporen zich eveneens voor dit webinar te registreren.

Nog niet vertrouwd met het volgen van onze webinars?
Geen nood, een webinar is een online seminarie waarin u live een presentatie met beeld en geluid kunt volgen. U kan eveneens vragen stellen die zoveel mogelijk tijdens het webinar worden beantwoord. Enkele dagen voor aanvang van het webinar ontvangt u een mail met de link, paswoord en verdere instructies.

Vragen of inlichtingen? 
Contacteer Koen Degrande via webinar@sagam.eu