Sagam sluit exclusieve dealer overeenkomst met Hybrid Software in de BENELUX.

Hybrid Software, gespecialiseerd in oplossingen voor Order Lifecycle Management (OLM) in de grafische industrie heeft recent een exclusieve dealerovereenkomst afgesloten voor de commerciële en LFP markt in de Benelux, met Sagam, de technologiepijler van Igepa.

Hybrid is een revolutionaire software die de mogelijkheid biedt voor elk grafisch bedrijf, om een totale integratie te realiseren van hard- & software die geleverd is door verschillende partijen. Die integratie biedt de mogelijkheid om het productieproces van drukwerk te automatiseren, te optimaliseren en te beheren van bestelling tot levering. Door een doorgedreven automatisatie kan de gebruiker van de software  een antwoord bieden op de dagelijkse vraag van kortere efficiënte productieprocessen met minimale kosten.

“Sagam is blij met deze overeenkomst, want ook wij kunnen nu een totale integratie aanbieden. Wij kunnen onze bestaande oplossingen eenvoudig met elkaar laten communiceren tot een totale worflow van bestelling tot levering. Hybrid heeft met Sagam de juiste partner gevonden met de juiste kennis van zaken en de nodige distributiemogelijkheden om Hybrid Software in de BENELUX  op de kaart te zetten.”

Voor meer informatie en/of een demo, gelieve contact op te nemen met Kurt Leybaert via kleybaert@sagam.be

Over Hybrid Software:

Hybrid Software is opgestart in 2007 als Hybrid Integration in Pennsylvania, USA. In 2011 is Hybrid Software NV opgericht in Kortrijk-België en is verantwoordelijk voor de verkoop binnen Europa en Latijns Amerika. Tijdens diezelfde periode is de naamswijziging doorgevoerd naar Hybrid Software. Er zijn kantoren in India en Duitsland en meerdere distributeurs in verschillende landen. Het Order Lifecycle Management concept behandelt de integratie als een product, een totaal andere manier van denken over hoe hardware, software en workflows met elkaar kunnen communiceren. Hybrid’s Order Lifecycle Management is ontwikkeld om te gebruiken binnen alle vormen van print, commercieel en digitaal drukwerk, verpakkingen, labels, inktjet en wide-format printing.

Bezoek Hybrid op Fespa!

Meer info in bijlage hiernaast

Downloads: