Wie?

Expert in grafische technologie

Sagam is een dochtermaatschappij van Igepa, toeleverancier voor de grafische sector. Waar Igepa zich concentreert op het aanbieden van diverse soorten media, draaien de activiteiten van Sagam rond ‘technologie’. U kan er terecht voor pre-press en press supplies, apparatuur, ICT oplossingen, grafische knowhow, technische ondersteuning en opleiding.

Sagam richt zich in de eerste plaats tot grafische professionals, drukkers, pre-pressbureaus, grafisch ontwerpers, webontwikkelaars, uitgevers,… maar veralgemeent zijn actieterrein ook naar bedrijven in diverse andere sectoren. Sagam is toekomstgericht en biedt een sterke meerwaarde binnen de bedrijfsvoering van zijn klanten.

Wat?

Vijf pijlers

We kunnen de activiteiten van Sagam onderverdelen in vijf pijlers:

 1. Automatisatie: Sagam biedt technische oplossingen voor organisatie en beheer van het grafisch bedrijf. Binnen de pijler automatisatie onderscheiden we:
  1. Cross Media Solutions
  2. Pre-press workflow en CTP
  3. ICT en Desktop Publishing
  4. Proofing en Colour Management
 2. Digital, large format: Sagam biedt een volledig gamma aan printsystemen, zowel tonerbased als grootformaat.
 3. Supplies: Sagam levert supplies in alle stadia van het grafisch creatie- en productieproces, zowel pre-press supplies als press supplies en randproducten.
 4. Equipment: Sagam levert uitrusting voor drukkerijen, zoals inktsystemen, snijsystemen en randapparatuur voor rotatie.
 5. Technische Dienst: Binnen volledig geautomatiseerde en door software aangedreven productieprocessen zorgt Sagam niet alleen voor de beste apparatuur, software en supplies, maar ook voor service, consultancy en custom development.

Naast deze vijf pijlers biedt Sagam u ook een overzicht van heel wat configuraties in onze nieuwe showroom te Aalter. U kan er terecht voor live demonstraties van machines en automatisatieoplossingen, en voor trainingen. Lees meer.