Omschrijving

De opleiding 'Adobe InDesign CC: essentieel' richt zich op medewerkers van grafische studio's en reclamebureau's die een basis wensen te verwerven van het opmaakprogramma Adobe InDesign CC. Deze tweedaagse opleiding focust op het creatief gebruik van Adobe InDesign CC.

SagamGraphic [academy] heeft verder ook een opleiding in haar aanbod dat zich richt tot het technisch gebruik van dit opmaakprogramma.

Voorkennis

De deelnemers dienen een basiskennis van Mac OS X/Windows 7 of hoger te hebben. Een basiskennis van grafische begrippen is uiteraard ook wenselijk.

Doelgroep

Grafische vormgevers en art-directors die willen leren werken met Adobe InDesign CC.

Duur en locatie

De opleiding 'Adobe InDesign CC: basis' duurt 2 dagen (van 9u tot 16u30 met 1 uur middagpauze). Igepa [academy] verzorgt haar opleidingen in Aalter of op locatie bij de klant. Het aantal deelnemers bij opleidingen is beperkt tot zes, behalve bij opleidingen die bij de klant doorgaan.

Onderwerpen

  • Algemeenheden over Adobe InDesign CC
  • Tekst: plaatsen en opmaken van tekst, werken met teken- en alineastijlen, werken met tekstkaders (koppelen, tekstflow), afbreek- en uitvulopties, woordenboeken
  • Illustraties: plaatsen van illustraties, illustraties vergroten, verkleinen, roteren, tekstomloop, creatief gebruik van illustraties
  • Paginaopmaak: stramienen opmaken en gebruiken
  • Verwerking bestanden: afdrukken, exporteren, pakketten en opslaan.

PRAKTISCHE INFO

Duur: 2 dagen
Kostprijs: €1590
Versie: CC 2019

CONTACT

Igepa Academy - Martine De Backer
Nijverheidslaan 4 - 9880 Aalter

Tel: + 32 9 280 76 82
Fax: + 32 9 280 75 62
E-mail: mdebacker@igepa.be