Omschrijving

De opleiding 'Adobe Illustrator CC: gevorderd' richt zich op medewerkers van grafische studio's en reclamebureau's die een sneller en efficiënter willen gaan weren met het tekenprogramma Adobe Illustrator CC.

Voorkennis

De deelnemers dienen een basiskennis van Mac OS X/Windows 7 te hebben en van Adobe Illustrator (de opleiding 'adobe illustrator CC: basis' is een prima voorbereiding hiervoor). Een basiskennis van grafische begrippen is uiteraard ook wenselijk.

Doelgroep

Grafische vormgevers en art-directors die sneller willen werken met Adobe Illustrator CC. Duur en locatie De opleiding 'adobe illustrator CC: gevorderd' duurt 1 dag (van 9u tot 16u30 met 1 uur middagpauze). Igepa [academy] verzorgt haar opleidingen in Aalter of op locatie bij de klant. Het aantal deelnemers bij opleidingen is beperkt tot zes, behalve bij opleidingen die bij de klant doorgaan.

Onderwerpen

Werken met hulplijnen, rasters en intelligente hulplijnen ı transprantie-instellingen ı objectstijlen definiëren en gebruiken ı het palet vorm ı het maken van complexe objectstijlen ı het werken met lagen, sublagen en geneste lagen ı laagopties en laagkleuren ı samengestelde paden en maskers ı knipmaskers voor lagen ı dekkingsmaskers ı vormen anders en sneller creëren met pathfinder, uitlijnen en effecten ı illustrator-objecten hergebruiken in andere toepassingen (indesign en photoshop) ı selectietechnieken gevorderd ı inkleuren met actieve verf ı actief overtrekken: principe en correct gebruik.

PRAKTISCHE INFO

Duur: 1 dag
Kostprijs: €795
Versie: CC 2019

CONTACT

Igepa Academy - Martine De Backer
Nijverheidslaan 4 - 9880 Aalter

Tel: + 32 9 280 76 82
Fax: + 32 9 280 75 62
E-mail: mdebacker@igepa.be